Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Becas para profesores griegos

http://www.educacion.gob.es/exterior/gr/es/home/index.shtml

Estimados amigos y amigas:

El Ministerio de Educación de España convoca las Becas Cursos de verano 2011 dirigidas al  profesorado de español. El número inicial asignado a Grecia es de 15 becarios y el periodo de solicitud, hasta el 15 de mayo. Para más información, los interesados pueden consultar la página web de la Asesoría de Educación en Grecia www.educacion.es/exterior/gr/ , en el menú Programas > Formación del profesorado.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σεμιναριο

Η Express Publishing και η Edinumen, με την υποστήριξη της ΠΑΣΠΙΦ σας προσκαλούν σε σεμινάριο στην Αθήνα την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 10:00-14:00 στο ξενοδοχείο Amalia (Λεωφ.Αμαλιας 10, Συνταγμα).

Κατα την διάρκεια του σεμιναρίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις νέες εκδόσεις μας, και θα δοθούν δείγματα του υλικού που θα παρουσιαστεί.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 210-2120800

Συνημμένο θα βρείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου.seminario

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Το βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ και οι εκδόσεις ANDY´S PUBLISHERS σας προσκαλούν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου, Σόλωνος 60, στην παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Δογκάκη ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
H Alejandra Dogkaki  είναι πτυχιούχος του τμήματος Ισπανικής γλώσσας και Πολιτισμού του Ε.Α.Π εργάζεται ως καθηγήτρια Ισπανικής Γλώσσας και έχει μεταφράσει ποίηση από τα Ισπανικά στα Ελληνικά.